Startersbegeleiding

Startersbegeleiding

Een nieuwe onderneming starten vergt veel tijd en energie. Niet in de laatste plaats geldt dit voor alle administratieve zaken die geregeld moeten worden. Belangrijk voor een goede start is om uw administratie direct vanaf het begin goed en efficiënt op te zetten en voorbereid te zijn op alle regels en voorschriften die de overheid aan ondernemingen oplegt.

Door onze ruime ervaring op dit gebied is ons kantoor een goed adres om u daarbij te begeleiden. Op deze manier kunt u uw kostbare tijd besteden aan de commerciële activiteiten van uw nieuwe onderneming.

Voor de start van de onderneming is het verstandig om alle plannen voor de nieuwe onderneming uit te werken in een ondernemingsplan. Op deze manier krijgt u een helder overzicht omtrent de start en toekomstmogelijkheden van het bedrijf. Tevens is dit ondernemingsplan belangrijk wanneer voor bepaalde investeringen een financiering nodig is. Ons kantoor wil u behulpzaam zijn of een onafhankelijk advies geven over uw ondernemingsplan en u op eventuele valkuilen wijzen die veel starters al zijn tegengekomen. Een goede start is immers de basis voor een gezonde en succesvolle toekomst!

Uiteraard zullen wij u adviseren omtrent het goed opzetten van uw financiële administratie zodat u het financiële verloop goed kunt volgen en er geen onaangename verrassingen op financieel gebied zullen ontstaan.